Under Construction

közösségi színház a felnőtté válásról

Stúdió
1h 10' szünet nélkül

Színészek
Albert Csilla , Dimény Áron , Ferenczi István , Kántor Melinda , Kicsid Gizella , Kolcza Rebeka , Laczó Júlia , Molnár Rudolf , Mostis Balázs , Sinkó Ferenc , Szabó Viktória Zsuzsanna , Szucher Ágnes , Varga Hunor-József , Veres Orsolya

rendező
Sipos Krisztina
 
stáb
Balázs Nóra, Biró Réka, Deák Katalin, Demeter Kata, Kovács Kinga, Sarvadi Paul, Sipos Krisztina, Vass Zsuzsanna
 
szakmai tanácsadók
Deme Ilona, Kasza Izabella, Keresztesi Polixéna, László Éva, Szabó Júlia

A bemutató dátuma: 2018. november 10.

Az Under Construction-projekt alatt különböző korosztályokat megkérdezve, velük beszélgetve, fókuszcsoportokat, illetve szakértők segítségével tematikus beszélgetéseket szervezve szerettünk volna egy olyan előadást létrehozni, mely többek között a következő kérdéseket teszi fel: mi különbözteti meg a felnőttet a gyerektől? Mitől lesz valaki felnőtt? Mi ér véget a felnőtté válással és mi az, ami elkezdődik? Egyáltalán van-e ennek kezdete és végső pontja, mondhatjuk-e valaha, hogy készen állunk? Hogyan viszonyulunk egymás problémáihoz, mennyire befolyásolja kommunikációnkat a korkülönbség, hogyan vállalunk felelősséget kimondott szavaink és tetteink iránt, illetve milyen hatással vannak ránk döntéseink?
A munkafolyamat alatt a közösség és az egyén egymásra való hatására, a magányban, illetve társaságban történő fejlődésre fókuszáltunk.
Előadásunk egy közösségi alkotási folyamat eredménye, melyben az egyéni javaslatokat és ötleteket igyekeztünk közösségileg feldolgozni és egységessé formálni.Az előadás létrejöttét a Román Kulturális Alap (Administrația Fondului Cultural Național - AFCN) támogatta. 

A projekt nem feltétlenül tükrözi a Román Kulturális Alap álláspontját. Az AFCN nem felelős a projekt tartalmáért, vagy azért a módért, ahogyan a projekt eredményeit felhasználták; ez teljes mértékben a támogatás kedvezményezettjének felelőssége.

Műsorfüzet