2024. 02. 20

VÁLTOZÁS A MÁRCIUSI MŰSORRENDBEN

Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy egészségügyi okok miatt a márciusi műsorrend a következőképpen változik: a március 1-re tervezett Rómeó és Júlia című előadás helyett este 8 órától az Édes Anna című előadás kerül műsorra, míg a március 13-ra tervezett Démonok című előadás helyett szintén este 8 órától a Pornó – Feleségem története című előadás kerül műsorra. A március 15-re tervezett Rómeó és Júlia című előadás elmarad.

A megvásárolt jegyek átválthatóak egy másik előadásra vagy visszaválthatóak:

• A jegypénztárban vásárolt jegyeket a helyszínen lehet átváltani vagy visszaváltani az elmaradó előadás napjáig, ezt követően már nem áll módunkban ezt megtenni.
• Ha online vásárolt jegyét szeretné más előadásra átváltani, akkor a jegycserét a Biletmaster felhasználói fiókban a Személyes adatok/Saját vásárlások vásárlások menüpontban tudja lebonyolítani, ahol bejelentkezés után ki kell választani a vásárlást, majd a Részletek, illetve Jegycsere feliratra kattintani. Amennyiben az online vásárolt jegyei árának visszatérítését igényli, kérjük ezt e-mailben jelezze az boxoffice@huntheater.ro címen az elmaradó előadás napjáig.

Megértésüket köszönjük!