2024. 02. 16

VÁLTOZÁS A FEBRUÁRI MŰSORRENDBEN

Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a február 18-ai 20 órától műsorra tűzött Nóra, és a február 22-én 19 órától műsorra tűzött Démonok egészségügyi okok miatt elmaradnak.

Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a február 22-én 19 órától műsorra tűzött Démonok (r. Nuno Cardoso) című előadás helyett a Pornó -Feleségem története (r. Árkosi Árpád) című előadás lesz műsoron, 20:00 órától kezdődően.

  • A Démonok előadásra megvásárolt jegyek felhasználhatóak a Pornó – Feleségem története előadásra, átválthatóak egy másik előadásra vagy visszaválthatóak.
  • Amennyiben a Pornó – Feleségem története előadásra vagy más előadásra szeretné átváltani online vásárolt jegyét, akkor a jegycserét a Biletmaster felhasználói fiókban a Személyes adatok/Saját vásárlások vásárlások menüpontban tudja lebonyolítani 2024. február 22., 14:00 óráig, ahol bejelentkezés után ki kell választani a vásárlást, majd a Részletek, illetve Jegycsere feliratra kattintani. Ha az átváltás során esetleg hibával szembesül, kérjük jelezze ezt a boxoffice@huntehater.ro címen a hibakód megjelölésével, illetve csatolja az átváltani kívánt jegyeket.
  • Amennyiben az online vásárolt jegyek árának visszatérítését igényli, kérjük ezt e-mailben jelezze az boxoffice@huntheater.ro címen 2024. február 22-én 14:00 óráig, ezt követően a jegyeket nem áll módunkban visszaváltani.

A jegypénztárban vásárolt jegyeket a helyszínen lehet átváltani vagy visszaváltani február 22-én 14:00 óráig.