22. 10. 2018

Ilegitim – premiul pentru cel mai bun spectacol și cel mai bun actor la Fest(in) pe Bulevard

Spectacolul Teatrului Maghiar de Stat Cluj Ilegitim în regia lui Adrian Sitaru a primit premiul pentru cel mai bun spectacol la Festivalul Fest(in) pe Bulevard, organizat de Teatrul Nottara din București. De asemenea, Miklós Bács a fost distins cu premiul pentru cel mai bun actor pentru rolul lui Victor.

Cea de-a șasea ediție a festivalului Fest(in) pe Bulevard, organizat de Teatrul Nottara,, a avut ca temă criza comunicării. Juriul secțiunii de competiție a fost alcătuit din Carmen Mihalacheși Roxana Croitoru, critici de teatru, Irina Ionescu, teatrolog, Doru Mareș, poet, traducător și Emil Boroghină, director al Festivalului Internaţional Shakespeare, Craiova. 

Din distribuția spectacolului fac parte: Miklós Bács, Ferenc Sinkó, Anikó Pethő, András Buzási, Tímea Jerovszky / Éva Imre, Andrea Kali / Tekla Tordai, Enikő Györgyjakab, Csaba Marosán. Scenografia: Carmencita Brojboiu. Director de imagine: Adrian Silișteanu. VFX: Digital Apes, VR support: OroBlade. Dramaturgia: Zoltán Csép, asistent de regie: Levente Molnár.

Felicitări întregii distribuții!