20. 02. 2024

MODIFICARE ÎN PROGRAMUL LUNII MARTIE

Dragi spectatori, vă anunțăm cu regret că reprezentațiile spectacolului Romeo și Julieta programate pentru datele de 1 și 15 martie, precum spectacolul Demoni programat pentru 13 martie se suspendă din motive sănătate.

Vă informăm că în data de 1 martie 2024 de la ora 20.00 se va juca spectacolul Édes Anna în locul spectacolului Romeo și Julieta, iar în data de 13 martie 2024 de la ora 20.00 va fi programat spectacolul Porno – Povestea soției mele în locul spectacolului Demoni.

Biletele dvs. se pot schimba pentru o altă reprezentație sau se pot restitui:

• Biletele cumpărate la Casa de bilete pot fi schimbate sau restituite la fața locului până în ziua spectacolului anulat, după care nu vom mai putea efectua această procedură.
• Biletele achiziționate online se pot schimba pentru o altă reprezentație în contul Biletmaster sub meniul Istoric comenzi, unde după autententificare trebuie ales cumpărarea, apoi apăsați pe Detalii, respectiv Schimbare bilet.

Dacă solicitați restituirea biletului, vă rugam să ne trimiteți un e-mail la boxoffice@huntheater.ro până în ziua spectacolului anulat.

Vă mulțumim pentru înțelegere!