17. 04. 2020

Susțineți Fundația Corvineum cu 3,5% din impozitul pe venit!

Fundația Corvineum a fost fondată în 1996 și are drept scop sprijinirea artei teatrale din Transilvania, respectiv formarea actorilor tineri.

În decursul activității sale de peste două decenii, Fundația a contribuit semnificativ la îndeplinirea vocației artistice a Teatrului Maghiar de Stat și la consolidarea renumelui său atât pe plan local, național cât și internațional.

Fundația sprijină performanța artistică remarcabilă oferind: premiul itinerant Bánffy Miklós și premiile artistice oferite de către Teatrul Maghiar în fiecare stagiune actorilor săi. Implicarea Fundației a făcut posibilă organizarea unor turnee și schimburilor de spectacole în țară și străinătate. Festivalurile organizate de teatru (Zilele Memoriale Harag György, Zilele Memoriale Vlad Mugur, Festivalul Internațional de Teatru Interferențe, UTE Fest) n-ar fi avut loc fără contribuția Fundației.

În aceste vremuri grele, sprijinul Dumneavoastră este foarte important. Veniturile Teatrului au scăzut semnificativ, punând astfel în pericol realizarea producțiilor programate în a doua parte a anului, precum și organizarea Festivalului Interferențe.

V-am fi foarte recunoscători dacă prin redirecționarea celor 3,5% din impozitul pe venitul din 2019 contribuiți la continuarea activităților Fundației Corvineum.

Vă mulțumim!

FUNDAȚIA CORVINEUM – CORVINEUM ALAPÍTVÁNY
CUI: 8146657
IBAN: RO75BTRL01301205908191XX


Formularul 230 completat cu datele Fundației poate fi descărcat de AICI.