01. 06. 2022

Hedda Gabler se va juca în cadrul campaniei “Artiști români pentru artiști ucraineni”

Spectacolul de succes Hedda Gabler de Henrik Ibsen, în regia lui Andrei Șerban, se va juca luni, 6 iunie, de la ora 19:00, la Sala Studio a Teatrului Maghiar de Stat Cluj, în cadrul campaniei umanitare "Artiști români pentru artiști ucraineni".

Campania, care se desfășoară în perioada 16 mai – 15 iunie, este inițiată de Uniunea Teatrală din România (UNITER) în colaborare cu Worldwide Reading Project și CITD (The Center for International Theatre Development) din Baltimore.

În urma propunerii UNITER, 46 instituții culturale de stat și independente au răspuns favorabil apelului de a fi împreună, prin teatru, pentru păstrarea demnității artiștilor și pentru susținerea culturii ucrainene. În cadrul campaniei "Artiști români pentru artiști ucraineni", UNITER strânge sumele din vânzarea biletelor de la teatrele asociate inițiativei și virează fondurile colectate în contul Asociației Artiștilor de Teatru din Ucraina.

Biletele pentru spectacolul Hedda Gabler programat în data de 6 iunie pot fi achiziționate doar online, de pe www.myStage.ro, la prețul de 40 de lei.

Mai multe detalii despre campanie și despre cum se pot face donații: https://bit.ly/3NAZdBU