14. 09. 2021

Flautul fermecat, în regia lui Gábor Tompa, la cea de-a 19-a ediție a Festivalului Uniunii Teatrelor din Europa!

În perioada 10-20 septembrie 2021, are loc Festivalul Internațional Forest organizat de Teatrul Național al Greciei de Nord (NTNG). Din cauza pandemiei, organizatorii au decis ca ediția cu numărul trei a festivalului să se desfăsoare în format digital. Uniunea Teatrelor din Europeană (UTE) s-a alăturat evenimentului organizat de teatrul din Salonic, în acest fel, cea de-a 19-a ediție a Festivalului UTE  are loc online, în cadrul Festivalului Internațional Forest.

Pe lângă programul bogat și variat al Festivalului Forest, începând cu data de 13 septembrie 2021, sunt difuzate opt spectacole puse în scenă de teatrele membre sau de membri individuali UTE. În data de 15 septembrie, de la ora 8.00, va fi difuzat spectacolul Flautul fermecat, pus în scenă de Gábor Tompa, în octombrie 2020, la Opera Maghiară din Cluj-Napoca.

Pe 17 septembrie 2021, la ora 20.00, va fi transmisă online masa rotundă prezidată de Gábor Tompa, președintele UTE.

Programul detaliat al festivalului poate fi accesat pe adresa: on.ntng.gr. Specacolele și discuțiile cu creatorii vor începe la ora Europei de Est (EET) și vor fi disponibile gratuit timp de 48 de ore, pe canalul NTNG Youtube.