Ziua mondială a Teatrului 2018

23 martie
19h00
Cină teatrală
Restaurantul VIA (Inocențiu Micu Klein, nr. 6)

Anul acesta deschidem Ziua Mondială a Teatrului cu Cina teatrală de la Restaurantul VIA. Júlia Laczó răspunde pentru meniul de sărbătoare, ajutată de Éva Imre, Áron Dimény, Csilla Albert și Attila Orbán. Masa va fi servită de Tímea Jerovszky, András Buzási și Csaba Marosán, iar pentru atmosferă responsabilă este Andrea Vindis, însoțită de Katalin Incze la pian.

Meniul cinei teatrale:după aperitivul de brânză de oaie învelită în zucchini și servită cu sos de roșii de casă, felul principal va fi confit de rață cu sos de vin roșu și stafide cu piure de țelină cu ghimbir, urmat de un desert de căpșuni cu sos de miere  și cremă de smântână dulce cu ghimbir și busuioc.

Vă rugăm să vă anunțați dorința de a participa la adresa de e-mail contact@viarestaurant.ro sau la numerele de telefon: +40 264 593 220 şi +40 733 060 666. Costul meniului teatral este de 180 lei/persoană. Numărul locurilor este limitat.


24 martie
15h00-18h00
Vizită în culise
Secretele culiselor vor fi dezvăluite celor interesați de actorii Melinda Kántor și Róbert Laczkó Vass. Pentru a participa la vizita ghidată, vă rugăm să trimiteți un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail krisztina.rado@huntheater.ro.

15h00-18h00
Campionat de tenis de masă
Malul Someșului spre intrarea în Sala Studio
Chiar dacă ninge, noi nu ne lăsăm și montăm masa de ping-pong în foaier! Îi așteptăm pe toți cei cărora le este dor de mișcare la campionatul unde rolul arbitrului este asumat de Lehel Salat. Dacă ai obosit, îți poți recâștiga energia cu limonadă, ceai și pâine cu untură. Nu este nevoie de înregistrare prealabilă.

15h00-18h00
Talcioc din donații pentru Tabăra Interculturală de Educație Artistică pentru copii la Casa Tranzit, ediția XIV.
Foaier

18h00
Livingroom No.20 cu Gábor Viola
„Gábor la Târgu Mureș, pe scenă, îmi amintesc perfect, a fost împreună cu ceilalți într-un fel în care era cumva și separat de ei. A fi împreună ca opțiune, nu ca obligație. Vă așteptăm sâmbătă după-amiaza la o discuție cu Gábor despre ce a fost și despre ce este. Se pregătește un instantaneu.” Balázs Bodolai
Júlia Laczó ne va găti, secundată de András Buzási. Muzica va fi asigurată de Noémi Kriszta Szép, Gábor Bajusz, Loránd Farkas, László Kovács, Loránd Váta și Elek Gergely

20h00
Loose Neckties Society vs. Actor’s Dzsem Session
concert
Foaier, etaj
După formația actorilor din Sfântu Gheorghe ne-a fost alături acum două ediții, e rândul colegilor de la Odorheiu Secuiesc să ni se alăture pentru o întrecere amicală cu LNS. Acum doi ani am avut parte de o atmosferă incendiară; nici de această dată nu avem de gând să ne lăsăm mai prejos. Febra musculară este garantată!
Loose Neckties Society: Bajusz Gábor, Balla Szabolcs, Farkas Loránd, Gergely Elek, Kató Emő, Kovács László, Váta Loránd, Viola Gábor
Actor’s Dzsem Session: Antal D. Csaba, Barabás Árpád, Dunkler Róbert, Esti Norbert, Pál Attila, Szűcs-Olcsváry Gellért, Tóth Árpád, Veres Lehel, Zakariás Zalán
 

Teatrul își rezervă dreptul de a efectua modificări în program.