Újra műsoron a Hedda Gabler – Brack bíró szerepében Viola Gábor

Február 29-én 19 órától újra műsorra kerül a Kolozsvári Állami Magyar Színház Stúdiótermében az Andrei Șerban rendezte Hedda Gabler. Idéntől Brack bíró szerepében Viola Gábor váltja Hatházi Andrást.

„Egy olyan világban, ahol gazdasági válság van, ahol másról sincs szó, mint a pénz által történő szabadulásról, ahol az emberek a társadalmi státusz elvesztésének a félelmében élnek, ahol mindent az anyagi érdekek határoznak meg, ahonnan hiányzik a szeretet, a házastársi kapcsolatok pedig katasztrofálisak, a szereplők számára nem marad más hátra, mint ezekben az ál-értékekben keresni az élet értelmét. A mai ember tükörképei ők, a beteljesületlen emberi teljesítőképesség drámáját mutatják fel. A darab kérdése: lehet-e élni ideálok nélkül?” - mondja Andrei Șerban, rendező az előadás kapcsán, akinek két másik előadása a Ványa bácsi és a Suttogások és sikolyok szintén műsoron van a színház repertoárján.

Az előadás címszerepét, Hedda Gablert Kézdi Imola alakítja, további szerepekben Bogdán Zsolt, Györgyjakab Enikő / Pethő Anikó, Szűcs Ervin, Varga Csilla és Csutak Réka látható.

A szombati előadást követően legközelebb március 29-én, majd május 4-én és 14-én tekinthető meg az előadás. Az előadásokra jegyek vásárolhatók hétköznap 10-14 óra között a színház jegypénztárában, valamint online a www.biletmaster.ro weboldalon.