11. 02. 2021

Teatrul Maghiar de Stat Cluj își redeschide porțile!

Miercuri, 17 februarie 2021, ora 20.00, se redeschid cele două săli ale Teatrului Maghiar de Stat Cluj.

Cu această ocazie, spectacolul Galoși de György Dragomán, pus în scenă de András Visky, va fi prezentat într-o nouă distribuție: rolul Barta, angajatul Ministerului de interne este interpretat de Zsolt Gedő (Péter Árus în distribuția inițială), iar în rolul Annamari este distribuită Eszter Román (Tímea Jerovszky Árus în distribuția inițială).

Din programul lunii februarie fac parte și spectacolele: Nora de Henrik Ibsen, regia Botond Nagy (18 februarie, ora 20.00, la Sala Studio); Porno – povestea soției mele de András Visky, regia Árpád Árkosi (20 și 25 februarie, ora 20.00, la Sala Studio) și Scripcarul pe acoperiș de Sheldon Harnick, Jerry Bock și Joseph Stein, regia László Béres (28 februarie, ora 19.00, la Sala Mare). Ultimele două titluri au avut premiera în anul 2020.

Referitor la biletele achiziționate în anul 2020, care nu au fost restituite:

Biletele achiziționate, care nu au fost restituite în anul 2020 la Casa de bilete sau online pe Biletmaster, pot fi validate la spectacolele programate anul acesta. Biletele pot fi validate, în limita locurilor disponibile, cu cel puțin 2 zile înainte de reprezentație, exclusiv la Casa de bilete, prin prezentarea biletului/codului de bare.

Biletele pot fi achiziționate de la Casa de bilete a Teatrului (între orele 10.00–14.00) sau online de pe site-ul www.biletmaster.ro, respectiv de pe www.eventim.ro.