26. 03. 2019

Promoție de primăvară la spectacolul Neguțătorul din Veneția

Dragi spectator! Odată cu venirea primăverii, Teatrul Maghiar de Stat vă întâmpină cu o ofertă promoţională pentru spectacolul Neguţătorul din Veneţia, din data de 6 aprilie. Cei interesaţi pot cumpăra bilete la o reducere de 50% atât la Casa de bilete a teatrului, cât şi online, selectând oferta Spring Promotion

Spectacolul se desfăşoară într-o lume rece, cu tehnologie modernă, unde, prin contrast, pasiunile sunt enorme. Pasiuni care înseamnă, în primul rând, narcisism şi egoism. În același timp, aceste personaje sunt, de asemenea, prizoniere ale unor situaţii.

„Se spune că »evreii conduc lumea«. Posibil. Dar cu preţul câtor umilinţe… Acolo sus, în lift, deasupra tuturor, personajul e singur. E o lume în care cu greu ne mai găsim locul, oricine-am fi, de unde am veni. O lume în care suntem singuri, oricât am socializa virtual sau în cluburi underground. O lume a negoţului” – scria criticul de teatru Maria Zărnescu.

Rolul principal este interpretat de Gábor Viola, din distribuție fac parte actorii: Balázs Bodolai, Ervin Szűcs, Loránd Farkas, Szabolcs Balla, Péter Árus, Zsolt Bogdán, Éva Imre, Enikő Györgyjakab, Andrea Vindis, Csilla Albert, Alpár Fogarasi, Csaba Marosán, Attila Orbán, Róbert Laczkó Vass, Loránd Váta, Ferenc Sinkó, Paco AlfonsínÁron Dimény, Melinda Kántor și János Platz.

Casa de bilete este deschis de luni până vineri, între orele 10.00-14.00, respectiv cu o oră și jumătate înainte de începerea spectacolelor.