09. 04. 2018

Spectacolul Orbii la Festivalul DESZKA de la Debrecen, Ungaria

Spectacolul Teatrului Maghiar de Stat Cluj, Orbii - hommage à Maurice Maeterlinck, Samuel Beckett, Hajas Tibor, Pilinszky János & Pier Paolo Pasolini, va participa la Festivalul de Teatru DESZKA de la Debrecen, Ungaria.

Festivalul DESZKA, aflat la ediția cu numărul 12, este organizat de către Teatrul Csokonai. În cadrul acestui important eveniment teatral al orașului Debrecen, sunt prezentate cele mai recente spectacole care pornesc de la  texte contemporane.

Spectacolul Orbii este programat vineri, 13 aprilie, ora 21.00, în Sala Mare a Teatrului Csokonai.

Producția Orbii pusă în scenă de de Botond Nagy „nu face promisiuni şi nu se justifică. Nu vrea să fie mai mult decât ceea ce este: un colaj. Un colaj al al epocilor în care ne naştem de mii de ani; un colaj al stângăciilor noastre, al monologurilor paralele, al nevoii de atenţie şi de iubire a fiecăruia dintre noi.”

În spectacol publicul îi poate vedea pe Gábor Viola, Loránd Váta, Ervin Szűcs, Kinga Ötvös, János Platz, Csaba Marosán, Gizella Kicsid, Emőke Kató, Melinda Kántor, Éva Imre, Loránd Farkas, Balázs Bodolai, Péter Árus, Csilla Albert.