26. 10. 2017

Lansarea platformei teatruincluj.ro

Cu ocazia formării unui parteneriat unic între mai multe instituții și organizații de artele spectacolului din Cluj, precum Reactor de creație și experiment, Teatrul Maghiar de Stat Cluj, Fabrica de Pensule și organizațiile din Studioul Fabricii: ColectivA și GroundFloor Group, Teatrul Național Lucian Blaga, ZUG.zone și Compania Váróterem Projekt,

s-a lansat platforma

www.teatruincluj.ro

și cardul destinat publicului fidel de teatru: INTERDEPENDENT.

 

Aceste acțiuni vin ca răspuns la necesitatea de apropiere față de publicul iubitor de teatru, dar și de accesibilizare a informației pe o singura platforma prietenoasă cu utilizatorii, care include și o variantă mobilă. Colaborarea dintre partenerii proiectului face posibil atât schimbul de public cât și o vizibilitate mai mare a activităților partenerilor implicați.

Gândită cât mai prietenoasă și minimalistă, platforma teatruincluj.ro conține informații despre titlul spectacolului, data și ora începerii, locația, limba spectacolului și dacă este supratitrat într-o altă limbă, și linkul către bilete sau rezervări după caz, cu posibilitatea adăugării în propriul calendar google de către utilizator.

Celălalt instrument de colaborare, cardul INTERDEPENDENT este un card de fidelitate care provoacă spectatorul uneia dintre instituțiile/organizațiile participante să exploreze repertoriul celorlalți parteneri. Acesta se poate solicita la cumpărarea unui bilet de teatru în oricare dintre spațiile partenere, este valabil o stagiune, se validează cu o stampilă pentru fiecare spectacol văzut într-o locație și oferă o intrare gratuita la alegere la finalul parcurgerii tuturor spațiilor.

Pentru mai multe detalii sau pentru înregistrarea posesorilor cardului vizitați teatruincluj.ro/card.

 

Vă așteptăm la teatru!