2020. 11. 23

Lev Dogyin, Yuri Kordonsky, Silviu Purcărete előadásaival folytatódik a 7. Interferenciák Fesztivál

A 7. Interferenciák Nemzetközi Színházi Fesztivál második hetében a világirodalom olyan meghatározó szerzőinek színművei lesznek láthatóak, mint William Shakespeare (A vihar), A. P. Csehov (Platonov), Makszim Gorkij (A mélyben), Roger Vitrac (Viktor, avagy gyermekuralom) és Henrik Ibsen (Rosmersholm). A következő napok előadásainak rendezői között találjuk Karin Beiert, Lev Dogyint, Yuri Kordonskyt, Silviu Purcăretét és Andriy Zholdakot is.

Ezenkívül az Off programban, olyan független alkotók produkció is megtekinthetőek, mint Leta Popescu Collage trilógiájából az (In)korrekt című előadás, vagy az ESCAPIST.fbx, amelyet az alkotók úgy határoznak meg, mint egy „színházi utazást performatív multimédiás installációval”.

Továbbra is lehet jelentkezni a Zoomon zajló Be Arielle F című előadásra, az office@huntheater.ro e-mail címen. Mivel a résztvevők száma korlátozott (50 fő), a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

A Be Arielle F című előadásra november 24-én és 26-án kerül sor, este 8 órától a Zoom platformon, magyar, román és angol felirattal.

Az előadások megtekintése ingyenes, a http://www.interferences-huntheater.ro oldalon, míg az OFF program a fesztivál Facebook oldalán (www.facebook.com/Interferences.Festival) lesz elérhető.

A fesztivál megvalósulását a Kulturális Minisztérium, Magyarország Kormánya, a Bethlen Gábor Alap, illetve Kolozsvár Polgármesteri Hivatala és Városi Tanácsa támogatta.

A szervezők fenntartják a műsorváltoztatás jogát!