2019. 09. 20

A Concord Floral a sepsiszentgyörgyi PulzArt fesztiválon

A sepsiszentgyörgyi fesztivál közönsége szeptember 22-én, vasárnap 11 és 15 órától a Háromszék Táncstúdióban nézheti meg a Sinkó Ferenc által rendezett Concord Floral előadást, melyben 9-11. osztályos diákok szerepelnek. Az előadás az Európai Színházi Unió (UTE) által kezdeményezett és az Európai Unió Kreatív Európa programja által támogatott projekt, a Digital Natives (Digitális bennszülöttek) keretében jött létre.

A hetedik alkalommal megrendezett PulzArt így fogalmaz a fesztiválról: „A PulzArt kortárs művészeti fesztivál már hetedik éve olyan kulturális rést fed be Sepsiszentgyörgy életében, amely a művészet újszerű gondolkodásmódjait hivatott bemutatni. A PulzArt meghívott előadóiban az a közös, hogy műfajokkal kísérletezve a művészet határait feszegetik, formabontó alkotásokat hozva létre. Amennyiben a nemzetközi kulturális kínálat új trendjeire vagytok kíváncsiak, akkor azt a PulzArt fesztiválon megtaláljátok.”

„A Concord Floral mindössze egy órát ölel fel, mégis annyira gazdag és telített, hogy látszólagos könnyed stílusa ellenére is képes feltölteni a nézőt, de mielőtt ezt tenné, kedvesen arra kényszerít, hogy levetkőzzük az előítéleteinket” – írja az előadásról Kovács Bea.

Az előadás díszletét és jelmezeit Gábor Zsófia jegyzi, dramaturgja Sipos Krisztina, zene és videó: Iszlai József

Az előadásban Albert Eszter, Balon-Ruff Andor, Dimény Kristóf, Geréb Csenge Ráhel, Jenei Deborah, Kerekes Ákos, Nițu-Mányoki Dániel, Rázmán Orsolya, Rus Bernadette, Sárosi Áron, Szabó Márk, Szőllősi Eszter, Török Boglárka, és Turós Ágnes látható.

Az előadásra jegyek vásárolhatók a sepsiszentgyörgyi Városi Kulturális Szervezőirodában, valamint online a www.biletmaster.ro weboldalon. Az előadás 14 éven felülieknek ajánlott!