2019. 03. 04

Nőnapi kedvezmény A velencei kalmárra

Március 8-a, a nemzetközi nőnap alkalmából kedvezményt hirdet a kolozsvári színház. A március 8-án, pénteken este 7 órától, a nagyteremben műsorra tűzött A velencei kalmár című előadásra a hölgyek fél áron vásárolhatnak jegyet. A kedvezmény a meghirdetés időpontjától kezdődően az előadás napjáig, a jegypénztárnál megvásárolt jegyekre érvényes.

A Tompa Gábor által rendezett előadás egy modern technológiájú, hideg világban játszódik, ahol kontrasztként óriási szenvedélyek vannak. Szenvedélyek, melyek elsősorban a nárcizmus, önzés és egoizmus felé mutatnak. Ugyanakkor a szereplők különböző értelemben foglyai is valaminek.

„Az előadás nem foglal állást, kérdések sorozatát fogalmazza meg hitről és hitetlenségről, bosszúról és megbocsátásról, szeretetről és gyűlöletről. Hová vezethet a felebaráti szeretet, a megbocsátás teljes hiánya? Hová vezethet a kirekesztés, a másság gyűlölete? Hiteles, pontos színészi alakítások teszik megrendítővé A velencei kalmárt. Nagyszerű alakítások egy rendkívül izgalmas, korszerű, megrázó előadásban. Minden szereplő külön dicséretet érdemel” – írja Simon Judit az ERport oldalán.

Az előadás címszerepét Viola Gábor játssza, további szerepekben Bodolai Balázs, Szűcs Ervin, Farkas Loránd, Balla Szabolcs, Árus Péter, Bogdán Zsolt, Imre Éva, Györgyjakab Enikő, Vindis Andrea, Albert Csilla, Fogarasi Alpár, Marosán Csaba, Orbán Attila, Laczkó Vass Róbert, Váta Loránd, Sinkó Ferenc, Paco AlfonsínDimény Áron, Kántor MelindaPlatz János látható.

A színház jegypénztára naponta 10-14 óra között, valamint előadások előtt másfél órával tart nyitva.