2018. 04. 09

A Vakok a debreceni DESZKA fesztiválon vendégszerepel

A kolozsvári színház Vakok című előadása a debreceni DESZKA Fesztiválon vendégszerepel pénteken, április 13-án. A Csokonai Színház által tizenkettedik alkalommal megszervezett seregszemlére az elmúlt évadban bemutatott kortárs magyar drámákból válogatnak. A Vakokat pénteken este 9 órától láthatja majd a debreceni közönség a Csokonai Színház nagytermében.

A Botond Nagy által rendezett előadás „nem tesz ígéreteket és nem magyarázkodik. Nem akar több lenni, mint ami: egy kollázs. Kollázs a korról, amibe évezredek óta folyton beleszületünk, a sutaságainkról, ahogy elbeszélünk egymás mellett, figyelem- és szeretetéhségünkről.”

„Látunk, valójában? Álmot látunk? Elhitetik velünk, hogy az álom, amit elénk varázsolnak, a valóság? Jó ez nekünk? Otthon vagyunk-e benne? Nem vagyunk-e közelebb önmagunkhoz, ha nem látunk, csak álmodunk?” – kérdezi Bodó Márta az előadás kapcsán.

Az előadásban Viola Gábor, Váta Loránd, Szűcs Ervin, Ötvös Kinga, Platz János, Marosán Csaba, Kicsid Gizella, Kató Emőke, Kántor Melinda, Imre Éva, Farkas Loránd, Bodolai Balázs, Árus Péter és Albert Csilla látható.