2017. 10. 26

Elindult a teatruincluj.ro eseménynaptár

Szeptember végén több kolozsvári, előadóművészeti intézmény és szervezet lépett együttműködésre egymással: a Reactor de creație și experiment, a Kolozsvári Állami Magyar Színház, az Ecsetgyár, és annak stúdiójában működő ColectivA és GroundFloor Group, a Lucian Blaga Nemzeti Színház, valamint a ZUG.zone és a Váróterem Projekt. Az együttműködés első eredménye a www.teatruincluj.ro weboldal, valamint a rendszeres színházlátogatókat célzó INTERDEPENDENT hűségkártya.

A felhasználóbarát (mobilon is elérhető) felület mellett ezek a szolgáltatások egyszersmind a színházkedvelők és a színházak közti közeledést is célozzák.

A barátságos és minimalista megjelenésű teatruincluj.ro felületen könnyen megtalálható az előadások címe, helyszíne, időpontja és nyelve, illetve az is kiderül, hogy elérhető-e más nyelvű felirat. Link vezet a jegyfoglalás vagy jegyvásárlás felületére, valamint saját személyes Google-naptárunkhoz is hozzá lehet adni a kiválasztott eseményt.

Az INTERDEPENDENT kártya arra bátorítja a nézőket, hogy az együttműködésben részt vevő intézmények és szervezetek közül minél többnek felfedezzék a kínálatát. A kártya bármelyik partnerintézmény pénztárában, jegyvásárlásnál igényelhető. Az egy évadra érvényes kártyát minden helyszínen lepecsételik, öt pecsét összegyűjtése után pedig a néző ingyen belépőt kap ajándékba egy általa választott előadásra.

További részletekért, valamint a hűségkártya online regisztrálásához látogassanak el a www.teatruincluj.ro/card/ weboldalra!

Mindenkit szeretettel várunk színházba!